Izolare termica cu spuma poliuretanica

Aplicări profesionale de spumă poliuretanică și poliuree oriunde în țară. Ne deplasăm la domiciliul clientului fără costuri suplimentare de transport!

Izolare termica cu spuma poliuretanica - De ce ai nevoie de izolare termica?

Izolare termica cu spuma poliuretanica este destinată special pentru izolarea termică în construcții, industrie, agricultură sau facilități agricole. Motivul principal este dat de caracterul continuu al izolației termice cu spumă poliuretanică. Spuma poliuretanică acoperă uniform toate suprafețele, îmbrăca grinzile de susținere și intră între spațiile dintre structura de rezistență și tablă.

Avantajele folosirii acestei izolatii

Spuma poliuretanica este de 2 tipuri: cu celula inchisa sau cu celula deschisa. Randamentele spumei poliuretanice sunt diferite in functie de modul de aplicare si de producator.

Principalele criterii de diferențiere între diferitele tipuri de izolație termică cu spumă poliuretanică sunt:

Izolatii termice de cea mai buna calitate

Personal Calificat

Tot personalul nostru este calificat pentru a oferi cele mai bune servicii si abordeaza fiecare lucrare cu profesionalism si seriozitate

Tehnologii de Ultima Ora

Pentru a oferi cea mai buna calitate clientiilor nostri oferim cele mai noi si performante tehnologii de pe piata.

Proiecte Finalizate Rapid

Fiecare proiect este pentru noi o carte de vizita. Ne mandrim cu faptul ca oferim cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

20 Ani Experienta

Noi credem ca cel mai bun profesor este experienta, fiecare lucrare este o lectie in plus pentru noi, care ne ajuta sa fim mai buni

+
Clienti multumiti
+
Ani Experienta
Angajati Calificati
%
Calitatea lucrarii

Peste 600 de clienti au avut incredere in noi

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică; oferim servicii complete, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

Adresa:

Strada Dumbrava Noua, Bloc 122A, ap 38, Bucuresti

Telefon 2

0721577944

Telefon 2

0721577954

Whatsapp

+40721577944

Whatsapp

+40721577954

Email

office.termosystem@gmail.com