IZOLARE FONICA CU SPUMĂ POLIURETANICĂ CU CELULĂ DESCHISA

Aplicări profesionale de spumă poliuretanică și poliuree oriunde în țară. Ne deplasăm la domiciliul clientului fără costuri suplimentare de transport!

De ce ai nevoie de izolare fonica?

Scopul unei izolații fonice este de a reduce zgomotul, iar această spumă poliuretanică cu celulă deschisă are, bineînțeles, un coeficient mare de absorbție a sunetului. Coeficientul de reducere fonică al unui material este dat de procentul de zgomot absorbit, această spumă pentru antifonări fiind un material performant cu un cost redus.

Izolatii fonice de cea mai buna calitate

Personal Calificat

Tot personalul nostru este calificat pentru a oferi cele mai bune servicii si abordeaza fiecare lucrare cu profesionalism si seriozitate

Tehnologii de Ultima Ora

Pentru a oferi cea mai buna calitate clientiilor nostri oferim cele mai noi si performante tehnologii de pe piata.

Proiecte Finalizate Rapid

Fiecare proiect este pentru noi o carte de vizita. Ne mandrim cu faptul ca oferim cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

20 Ani Experienta

Noi credem ca cel mai bun profesor este experienta, fiecare lucrare este o lectie in plus pentru noi, care ne ajuta sa fim mai buni

+
Clienti multumiti
+
Ani Experienta
Angajati Calificati
%
Calitatea lucrarii

Peste 600 de clienti au avut incredere in noi

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică; oferim servicii complete, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

Adresa:

Strada Dumbrava Noua, Bloc 122A, ap 38, Bucuresti

Telefon 2

0721577944

Telefon 2

0721577954

Whatsapp

+40721577944

Whatsapp

+40721577954

Email

office.termosystem@gmail.com