Aplicare spumã poliuretanicã pe timp de iarnă

Aplicare spumã poliuretanicã pe timp de iarnă? Nici o problema!

În timp ce aplicarea spumei poliuretanice în timpul iernii și la temperaturi scăzute este posibilă, procesul este mult mai dificil și mai costisitor pentru noi. Prin urmare, trebuie tratat cu cea mai mare grijă și pricepere. Procesul real durează mai mult, deoarece echipamentul trebuie încălzit până la 60 de minute. Dacă oricare dintre cerințele procesului de lucru de iarnă nu este respectată, spuma poliuretanică începe să se fractureze și să se micșoreze. Condițiile preliminare pentru instalarea spumei poliuretanice în timpul iernii vor fi discutate în continuare.

1. Alegerea materialului de calitate cu aditiv de iarna

Alegerea materialului adecvat este factorul major care va afecta succesul lucrării. Ca orice alt material, spuma poliuretanică este produsă de diferiți producători și are o varietate de compoziții. Toate au diferiți indici de temperatură. Spuma poliuretanică cu celule închise a Sistemului pe bază de gaz Izoterm este disponibilă într-o compoziție de aditivi specifică pentru iarnă. Acest lucru îi permite să fie folosit la temperaturi de până la -10 C.
O spumă poliuretanică fără adăugare pentru condiții de iarnă, pe de altă parte, necesită o temperatură minimă de 5 C pe suport înainte de a putea fi aplicată.

Dacă aveți nevoie să efectuați izolarea mansardei, izolarea podelei sau izolarea pereților, un consultant Termosystem va fi disponibil pentru a vă ajuta. Alegerea materialului potrivit pentru aplicarea spumei poliuretanice poate fi o sarcină dificilă pentru un individ începător.

2. Aplicarea corectă a materialului

Afirmăm frecvent că prețurile incredibil de mici se vor traduce invariabil într-o muncă slabă. Acesta este în primul rând rezultatul utilizării de conținut neadecvat cu origini necorespunzatoare. Următoarele sunt câteva cauze ale unei lucrari slabe în timpul iernii:

3. Pregătirea corespunzătoare a încăperii

Când temperatura camerei este prea scăzută, se recomandă încălzirea incaperii pentru ca spuma sa se expandeze in mod eficient. . Când se lucrează în interiorul unei case, de exemplu, mansarda este deja încălzită de căldura casei.

Peste 600 de clienti au avut incredere in noi

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică; oferim servicii complete, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

Adresa:

Strada Dumbrava Noua, Bloc 122A, ap 38, Bucuresti

Telefon 2

0721577944

Telefon 2

0721577954

Whatsapp

+40721577944

Whatsapp

+40721577954

Email

office.termosystem@gmail.com